luni, 21 decembrie 2015

Crema de corp SHEA&LEMONGRASS

O crema bogata in elemente nutritive si emoliente, cu parfum placut. Notele lamaioase lasa loc dupa un timp unui parfum subtil. Se aplica o cantitate moderata pe pielea proaspat igienizata si preferabil usor umeda, pentru favorizarea absorbtiei.
Compozitie:
-unt de Shea bio-este regasit in nenumarate aplicatii cosmetice datorita proprietatilor sale exceptionale: stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectia pielii impotriva factorilor de mediu, reducerea iritatiilor, netezeste ridurile si reduce semnele de imbatranire ale pielii.
-ulei de Avocado bio virgin- are multiple virtuti si intrebuintari, este recunoscut in cosmetica fiind foarte nutritiv, regenerator, cu actiune anti-aging si este delicat pentru piele.
-ulei de Cocos bio virgin-foarte apreciat in cosmetica pentru textura, finetea si parfumul sau, uleiul de cocos aplicat pe piele o lasa matasoasa, hranita si hidratata.
-ulei esential de Lemongrass-este un dezodorizant si parfumant cu note citrate-ierboase, ce emana prospetime. Este apreciat pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, fiind folosit in special in aplicatii pentru corp.
-vitamina E-de origine vegetala 100% este un antioxidant puternic. Este apreciata ca activ anti-aging si pentru intgrijirea pielii mature.

Mod de aplicare: se aplica o cantitate moderata pe pielea proaspat igienizata si preferabil usor umeda, pentru favorizarea absorbtiei.

Termen de garantie: minim sase luni de la livrare-o prepar numai la comanda.

Prezentare: doze 100 ml.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu