marți, 6 iunie 2017

Matase naturala

Un ingredient care m-a cucerit de la prima utilizare! Foarte bun pentru piele, ideal pentru par! Dar cum tot mai multa lume nu foloseste produse de origine animala, inclusiv la mine in familie, voi produce sapunuri si sampoane cu si fara matase naturala, din respect pentru vegetarieni si vegani, alimentatie pe care cu mici scapari o adopt si eu.
De ce matase naturala?
In cautarile mele pentru obtinerea unei retete tot mai bune pentru sampoane, din acest an am facut modificari in compozitia produselor. Am inlocuit complet apa distilata cu otet natural de mere si folosesc matase naturala, evident concentratia in extracte de urzica si ardei iute ramanand neschimbata, tinta acestora fiind tratarea matretii, dermatitelor seboreice si caderea parului.
Proteina de matase are o compozitie similara cu proteinele prezente in piele si par. Ajuta la reconstructia firelor de par deteriorate, actioneaza ca un scut impotriva factorilor de mediu. Imbunatateste nivelul de hidratare si confera finete pielii.
Orice tip de par beneficiaza de efectele acesteia. Potrivita in special pentru parul agresat, uscat, fragil.
Penetreaza usor cuticula parului, imbunatateste si mentine hidratarea. Fortifica lejer firele de par, confera stralucire naturala si finete. Usureaza pieptanatul si descalcirea.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu