luni, 31 iulie 2017

Sapun igiena intima



Sapun NATURALINT 100% natural, obtinut prin procedeul "LA RECE", din ingrediente de cea mai buna calitate, exclusiv naturale, prietene cu pielea.
Sapunurile obtinute prin procedeul "LA RECE" sunt bogate in glicerina (emolient, umectant natural), ca rezultant al procesului tehnologic, si pastreaza calitatile naturale ale ingredientelor.

Contine: ulei de masline, ulei de palmier, unt de cocos, unt Shea, unt cacao, extract de coada soricelului, musetel, galbenele, sunatoare ( toate in ulei de masline, la rece).
Fiind un sapun delicat, destinat igienei intime, nu contine uleiuri esentiale.

Un sapun extrem de bland, conceput pentru igiena intima zilnica. Protejeaza impotriva infectiilor, pastreaza flora genitala naturala si mentine PH-ul optim.
Avand in compozitie extracte uleioase de coada soricelului, musetel, galbenele, sunatoare, este potrivit pentru ingrijirea zilnica.



Important: pentru prelungirea duratei de viata, este recomandat ca sapunurile naturale sa fie pastrate intr-o sapuniera care sa permita scurgerea apei.  Avand un continut bogat in glicerina, acestea se inmoaie in contact cu apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu